Klanken in monumenten

Foto:

Gisteren en vandaag vinden er op initiatief van Cultuurpact Rond Arnhem concerten plaats in bijzondere monumenten. Ook in gemeente Lingewaard is dat vandaag het geval. 

In een groot aantal monumenten in zeven gemeentes is een variatie aan concerten te bezoeken. Zowel overdag als ’s avonds. Dit is een prachtige kans om de rijke cultuur historische omgeving te ontdekken en te beleven. 

In Lingewaard worden er twee concerten georganiseerd. Muziekvereniging UDI Bemmel verzorg twee concerten in de Nederlands Hervormde Kerk. Het Jeugd Orkest speelt om 11.30 uur en het A Orkest speelt om 13.00 uur.

Muziekfanfare ESKA speelt om 13.00 uur in de Tabaksschuur

U kunt via deze link kaarten reserveren.

Het volledige programma van ook de andere gemeenten met de aanvangstijden en locaties is te vinden op www.klankeninmonumenten.nl

Cultuurpact

Cultuurpact versterkt Gelderland met kunst en cultuur. Gemeenten, provincie en KCG bundelen creativiteit, kennis en middelen in regionaal verband. Zo komen veel meer publieksgerichte activiteiten tot stand, dan gemeenten en culturele instellingen afzonderlijk voor elkaar kunnen krijgen. Cultuurpact is actief in vijf regio’s: Achterhoek, Rivierenland, Rond Arnhem, Rond Nijmegen en Veluwe, maar liefst 49 gemeenten doen mee. 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen