Zwarte Pietenloop b.o.d. De Sprinters

De Zwarte Pietenloop in Bemmel is in zijn categorie uitgekozen tot 3e leukste hardloopevenement van Nederland! Wij organiseren dan ook met veel plezier de editie 2013, u kunt zich alvast inschrijven.

Onze lopen zijn uitermate geschikt om je conditie te testen. Het zijn recreatieve lopen zowel voor leden als niet-leden, en voor alle deelnemers is een presentje voor het meedoen aanwezig.
De afstanden zijn 1500 meter (speciaal voor de jeugd tot en met 15 jaar) en de 5 en 10 kilometer. Ook is er een KidsRun over 700 meter, speciaal voor onze jeugdige deelnemers t/m 10 jaar.

Het parcours van alle afstanden is door de Atletiekunie nagemeten en gecertificeerd.

De jeugd loopt op onze 400 meter-baan en de 5 en 10 kilometer is door en langs onze mooie Bemmelse Waard polder.
Om je tijd goed bij te kunnen houden is elke kilometer langs de route gemarkeerd.

Wil je alvast weten waar de route’s langsgaan, kijk dan hier voor de 5 km en hier voor de 10 km.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 3,- (na-inschrijving: € 6,-) voor de jeugd tot 16 jaar en € 7,- (na-inschrijving: € 10,-) voor de overigen. Wij vinden het bijzonder fijn als je bij de na-inschrijving met gepast geld betaalt.

Voor degenen die op het allerlaatste moment pas besluiten om mee te doen kan er tot 30 minuten voor de start ingeschreven worden in ons clubgebouw, gelegen aan de Drieske 7 te Bemmel (sportpark De Heister). HIER ZIJN ECHTER WEL MEERKOSTEN AAN VERBONDEN!

Starttijden

10.00 uur: KidsRun 700m (jeugd t/m 10 jaar)
10.10 uur: 1500m (jeugd t/m 15 jaar)
10.30 uur: 5 km en 10 km

Start en finish is op onze baan en gedurende de loop is onze kantine open. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Douche- en kleedruimtes zijn aanwezig. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein en het schoolterrein van het nabij gelegen Over Betuwe College. Routebeschrijving vindt je hier.

Voor meer informatie kun je mailen: ([email protected]) of bellen: Frans Teunissen  (0481-462205).

 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen