Expositie: Beeld van de mooiste en leukste plekjes in Lingewaard

Tot 17 april kunt u de expositie ‘Beeld van de regio’ bekijken tijdens de openingsuren in de bibliotheek te Bemmel. Lingewaardse amateurfotografen geven een beeld van de mooiste en leukste plekken in Lingewaard.

De foto’s werden in 2013 ingestuurd voor de fotowedstrijd ‘Beeld van de regio’. De wedstrijd werd naast in Lingewaard ook in zes andere gemeenten uit de regio rond Arnhem gehouden. Iedereen, van beginnend tot gevorderd fotograaf, kon een foto inzenden voor de categorieën natuur, monumenten en verenigingsleven.

In Lingewaard won Annelies van der Vliet uit Huissen met een intrigerend beeld van de Rijnoever bij het Looveer.

11

Winnende foto Annelies van der Vliet uit Huissen

“Ik heb deze foto met een kleine camera gemaakt, omdat ik laag bij de grond wilde fotograferen; dat is lastig met een grote spiegelreflexcamera. Ik zoek vaak naar een manier om het beeld uit zijn normale context te halen, door een ander standpunt of door te kiezen voor een detail.”

Tweede werd Peter Peeters, met een foto van een gedenkplek tussen de akkers, derde Patrick van Wolferen, met een foto van de pronkzitting van de Kraonige Zwaone.

Fotowedstrijd ‘Beeld van de regio’ wordt georganiseerd door Centrum voor de kunsten ’t Venster, en was een initiatief van Cultuurpact Rond Arnhem.

Vanaf 1 maart 2014 kunt u opnieuw foto’s insturen voor de wedstrijd Beeld van de regio. 

Info: www.beeldvanderegio.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen