Irene Hoogveld in Kasteel Doornenburg

Vandaag komt Irene Hoogveld naar Kasteel Doornenburg met het concert: “Tussen hemel en Aarde”.

Irene Hoogveld (1992) ontdekt op haar 15e haar klassieke stem en wint vervolgens in 2010 en 2011 de Eerste Prijs tijdens het Euregio Vokalwettbewerb in Duitsland met een  gemiddeld cijfer 9. Ook wint zij de Vakjury Prijs van het Open Podium 2012 in Schouwburg Amphion.

In 2012 start zij aan het ArtEz Conservatorium in Zwolle. Zij werkt als koordirigent, treedt regelmatig op als soliste bijvoorbeeld met het Nederlands Symfonie Orkest en heeft diverse masterclasses gevolgd, ondermeer bij Olaf Bär, Ernst Daniël Smid, Carol Wilson en Irene Maessen.

http://www.youtube.com/watch?v=eLy0xZmIqAE

Irene Hoogveld tijdens masterclass van Ernst Daniel Smid

Erika Ott begon op haar zesde met pianolessen en nam sindsdien deel aan diverse nationale competities. Tijdens haar studie (piano/liedbegeleiding) sinds 2008 aan het ArtEz Conservatorium in Enschede maakte ze deel uit van het international Summer Music University 2009 op Rhodos en het Erasmusprogramma “Haydn the progressive – The Next Generation” 2010 in Eisenstadt. Erika musiceert in diverse ensembles en is ook solistisch zeer actief.

Tijdens dit concert spelen zij werken van Poulenc, Ravel, Shostakovich/Rachmaninoff, Schumann, Strauss en Dvorak.

Na afloop van het concert is er gelegenheid gezellig na te praten onder het genot van een drankje in de hal en/of kleine kelder van het kasteel.

Aanvang van het concert: 15.30 uur,  kasteel open: 15.00 uur.

Entree: € 10,00. Hierbij inbegrepen koffie/thee bij ontvangst.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen