Bij UDI op de voorjaarskoffie

En als het al geen lenteweer zou zijn, dan zal Muziekvereniging UDI er voor zorgen dat u zich lenteachtig gaat voelen. Vandaag treedt de volledige vereniging ’s middags aan in de Kinkel voor een gevarieerd koffieconcert voor het hele gezin.

Het succesvolle Jeugdorkest, dat recent in Doetinchem en Nijmegen uitbundig geprezen optredens gaf, trapt om 15.00 uur af, met alweer nieuw repertoire.

Dirigent Robert Koenders blijft daarna gewoon op de bok staan om UDI’s verjongde hoofdmacht door een gevarieerd en aantrekkelijk programma te leiden. Het imposante, expressieve, maar gelukkig zeer toegankelijke symfonische werk “Pilatus”  zal uitgevoerd worden.

Daarnaast afwisselende kortere werken uit de volks- film- en entertainmenttradities: Slavische, Hebreeuwse en Spaanse danswerken; compilaties van Bert Kaempfert en Louis Armstrong,; dramatische Hollywood-filmthema’s etc.

UDI, de vereniging voor jong en oud, nodigt de hele familie uit bij dit middagconcert, dat iedereen wat biedt. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want u mag voor niks naar binnen (en ook weer naar buiten…)

Aanvang 15.00 uur in de Kinkel in Bemmel.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen