Voorjaarsmarkt & Bemmel in de Mode

Vandaag is de Voorjaarsmarkt in Bemmel. De braderie vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Tevens zal er op diverse momenten een leuke modeshow plaatsvinden.

Met ongeveer honderd marktkramen beschikt de Voorjaarsmarkt over een breed scala aan producten. Hierbij valt te denken aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoeisel en andere lederwaren, cosmetica, bed textiel, woondecoratie, cadeauartikelen, planten en bloemen, multimedia, speelgoed en feestartikelen.

Van het rondwandelen op de gezellige en veelzijdige Voorjaarsmarkt krijgt men vast trek in wat lekkers. En daar is rekening gehouden. Zo kan men onder andere terecht voor Surinaamse snacks, churros, hotdogs, hamburgers, poffertjes, vis, schepijs en snoepgoed. Ook voor een kop koffie en thee of frisdrank kunt u op de markt terecht. Op de Voorjaarsmarkt is een grote diversiteit aan vermaak te vinden. Ook kunnen de kinderen zich goed vermaken met de bungee jump en de draaimolen.

Modeshows

Er zal ook een leuke modeshow plaats vinden tijdens de markt. De winkeliers die hier aan zullen meedoen zijn: Puk, Poortman, Express wear, Buiting, Hema, Addictieve shoes, Hipp, Van Asten, Riccio en El Sueno.

vfed0h7z2012u6bbvhaeevtm9

jiobia2iaennufer4yolrw1ij

De eerste modeshow zal starten om 13.00 uur, om 14.00 uur zal er een dansgroep optreden, om 14.15 uur zal zanger Daan van Dreumel optreden en om 14.30 uur  weer de dansgroep. Daarna is er 15.00 uur de tweede modeshow en om 16.00 uur weer een optreden van Daan van Dreumel. De show zal plaats vinden op de promenade in het centrum van Bemmel.

vwh7a5c3zbyyhytnnd4av9dze

p8kl2wt6ttsk4ceuiux7uvwby

Foto’s van Bemmel in de Mode 2013

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen