Informatieavond windturbines A15

Vanavond vindt vanaf 20:00 uur in Wooninformatiecentrum Waalsprong in het Thermion een informatieavond plaats over de geplande realisatie van vijf windturbines op bedrijventerrein De Grift langs de A15.

U krijgt inzicht in het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Valburg – 16 (Windturbines)’, het milieueffectrapport (MER) ‘Windpark A15 Nijmegen/Overbetuwe’ inclusief bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit tot gedeeltelijke herziening van de structuurvisie ‘Nijmegen 2013’.

U kunt bij verschillende stands informatie vergaren, vragen stellen of het gesprek aangaan. Namens de gemeente is de verantwoordelijke wethouder Jan van der Meer aanwezig. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van Wiek II/corporatie Windpower Nijmegen en Pondera, het bedrijf dat de MER heeft uitgevoerd.

U kunt de documenten raadplegen via www.nijmegen.nl, of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Deze stukken liggen ook tot en met 7 mei ter inzage bij de gemeentelijke Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 in Nijmegen en in het wooninformatiecentrum Waalsprong in het Thermiongebouw, Thermionpark 7 in Lent. 

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen