Open Lingewaards kampioenschap individuele tijdrit

Dit jaar staat voor de 8e keer het Open Lingewaards Kampioenschap individuele tijdrit van de LingeTrappers op het programma. Vanaf 19.00 uur zullen de tijdritspecialisten van Lingewaard en omstreken strijden over een afstand van 20,5 kilometer (STRAVA gemeten)

Cor van de Ploeg uit Bemmel was tijdens de afgelopen versies maar liefst 5 keer de sterkste tijdrijder. Ook dit jaar staan de beste tijdrijders van de afgelopen 7 keer aan de start van deze individuele krachtmeting.

Parcours

Het parcours is gelijk aan dat van de vorige editie. Door het keerpunt halverwege het parcours kan je de concurrenten goed volgen. We rijden ongeveer 10 km over de dijk richting Bemmel, keren bij de defensiedijk, om vervolgens dezelfde route terug te rijden. Dit betekent dat de deelnemers elkaar en het publiek de deelnemers goed in de gaten kunnen houden.

Bij de start/finishplaats zal ook een terras zijn waar het publiek de strijd kan volgen. Ook kan men hier de (tussen)tijden volgen  op een apart scherm. De startplaats is net als vorig jaar bij de familie Cornelissen / Veerhuis Concordia aan de dijk in Gendt.

Voorinschrijving verplicht!

Dit jaar is er wederom een open inschrijving. We hopen zowel de recreatieve wielrenners en triatleten als de fanatieke wielrenners en triatleten uit de regio weer te mogen begroeten tijdens de tijdrit. Maar let op er is een limiet! Er kunnen maar 50 deelnemers meedoen en voorinschrijving  is verplicht. Betaling dient op vrijdag 6 juni te gebeuren. Dus schrijf op tijd in! Deelname vanaf 18 jaar!

Meld je voor 31 mei aan via e-mail naar [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en evt vereniging.

De inschrijfkosten van  5,00 dient ter plaatse te worden voldaan. 

Lingetrappers Gendt

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen