Start Levend Landschap Huissen en Angeren.

Vanavond organiseren Stichting Lingewaard Natuurlijk en Stichting Landschapsbeheer Gelderland een bijzondere informatieavond voor bewoners van Huissen en Angeren en omgeving. Op deze avond gaan we samen met bewoners ideeën verzamelen om het landschap, de cultuurhistorie en de toegankelijkheid van het buitengebied een impuls te geven. De avond start om 19.45 uur en vindt plaats bij Mea Vota in Huissen.

Het project Levend Landschap van Stichting Lingewaard Natuurlijk (SLN), gemeente Lingewaard en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) gaat van start. Bewoners van Huissen en Angeren en omgeving worden gevraagd om hun ideeën of plannen voor verbetering van landschap, natuur en leefomgeving kenbaar te maken en deze vervolgens tot uitvoering  te brengen. SLN en SLG ondersteunen deze  bewoners bij de uitvoering.

De start van het project Levend Landschap is een ideeënavond. Deze avond wordt georganiseerd op 16 juni bij  Mea Vota aan de Boskoops Glorie 33 in Huissen. De inloop is vanaf 19:45 uur met koffie en thee en om 20:00 uur starten we de bijeenkomst.

Achtergrond project
Dit project wordt uitgevoerd door SLG in samenwerking met SLN. Het project wordt mogelijk gemaakt door Stichting Landschapstriënnale, gemeente Lingewaard en Projectbureau Herstructurering glastuinbouw Huissen Angeren. Voor meer informatie over de Landschapstriënnale: www.landschapstriennale.nl.

Neem voor meer informatie over Levend Landschap Huissen en Angeren contact op met projectleider Susanne Agterbosch van Stichting Landschapsbeheer Gelderland, 026-3537444 of via [email protected] of met Jac Lamerichs van Stichting Lingewaard Natuurlijk, 026-3258553 of via [email protected]

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen