Elfde editie Truckrun

GENDT – Vandaag, 27 september, trekt de Truckrun weer door Lingewaard. Aangezien de vorige editie een groots succes was is er ook dit jaar weer een kleine braderie, waaronder een raceteam.

Ruim 135 lichamelijk- en/of verstandelijke beperkte mensen zullen in de avond een onvergetelijke avond beleven. Door in de cabine van een truck te stappen worden ze de koning(in) van de weg. Wat de run zo bijzonder maakt is het tijdstip. In de schemering komen de verlichte trucks namelijk nog indrukwekkender over dan normaal.

Vanaf het Julianaplein in Gendt zal de rit rond 18.00 uur vertrekken richting Haalderen. Tegen 20.45 uur worden de dieselmonsters weer in Gendt terugverwacht. De volledige route en de tijden van doorkomst staan op www.enjoy-transport.nl.

Naast de rit zijn er overdag een hoop dingen te zien en te beleven. Vanaf 13.00 uur zal het Julianaplein volstromen met deelnemende vrachtwagens. Er staat een kleine braderie in de Dorpstraat, met onder andere een raceteam. Daarnaast staat er een torenkraan waarmee u omhoog kan om een prachtig uitzicht over Gendt te krijgen.

Wie wil helpen deze dag te sponsoren, kan een mailtje zenden naar [email protected].

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen