Informatieavond gezamenlijke inkoop duurzaamheid

LINGEWAARD – Als u uw huis isoleert, dan kunt u maximaal € 500,- subsidie krijgen; doet u dit samen met meerdere buurtgenoten, dan kan dit in sommige gevallen zelfs oplopen tot € 750,-. Wees er snel blij, want potje 2014 is bijna leeg!  Bent u geïnteresseerd, kom dan naar de informatieavond. 

Energiebesparing 

Een eerste besparing op uw energierekening is te bereiken met de isolatie van woningen. Door het isoleren van muren en vloeren bespaart u meteen op uw energieverbruik en u verhoogt ook uw leef comfort! 

Bewust omgaan met energie en gebruik maken van duurzame energiesystemen komen ten goede aan onze eigen portemonnee maar sparen de wereld ook voor onze kinderen. We moeten minder afhankelijk worden van steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen en van grootschalige energieproductie. De milieubelasting moet omlaag. 

Wees SLIM! 

In een deel van Bemmel is al begonnen met deze actie voor het isoleren van woningen en het aanbrengen van zonnestroomsystemen. Wilt u ook profiteren van de actieprijzen? 

Vandaag geven wij graag antwoord op uw vragen over het materiaal, kosten terugverdientijd en subsidies. Kortom, zeker de moeite waard om deze bijeenkomst bij te wonen!

De avond 

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in Daltonschool De Borgwal, aan Het Hoog 20 in Bemmel. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21 uur. 

De organisatie is in handen van Lingewaard Energie en wordt ondersteund door platform Het Hoogste Belang de gemeente Lingewaard.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen