The Masked Singer editie Angeren

Foto: Michel Janssen

Op het moment is het vooruitzicht op een grandioos carnaval niet bepaald rooskleurig. Voor het derde jaar op rij zullen er geen optochten door de Betuwe trekken.

Andere reguliere carnavalsfestiviteiten zijn nog zeer onzeker. Daarom komt The Masked Singer editie Angeren.

Alternatief

Om te voorkomen dat er wellicht helemaal niks plaats kan vinden zijn de Partyzanen uit Angeren gestart met een alternatief. Vorig jaar organiseerden zij ook al een alternatief: een grootse miniatuuroptocht live via YouTube welke in meer dan vijfduizend huiskamers is bekeken.
De Partyzanen vinden het belangrijk dat het carnavalsvuurtje blijft branden. Daarom hebben ze in goed overleg met AKG De Narrenpoel wederom iets ludieks bedacht: The Masked Singer editie Angeren. Om (wagen)bouwers en het Angerse volk toch nog een beetje mee te nemen in de voorpret die carnaval ook altijd heeft. Het concept is eenvoudig. Iemand zingt op een podium een feestnummer waarbij die persoon totaal onherkenbaar is gemaakt. En het panel en de kijkers thuis of in de zaal proberen te raden wie er in dat pak zit. Hopelijk kan en mag dit met publiek op zondagmiddag 27 februari, maar een online evenement is de backup.

Masked Singer Editie Angeren

Op carnavalszondag 27 februari om 15.00 uur kan heel Angeren en omstreken haar hersenen breken om proberen te achterhalen wie er achter de maskers verscholen gaan. Maar liefst tien bouwgroepen of andere enthousiastelingen zijn momenteel druk bezig met het maken van de mooiste creaties, extra zanglessen en TikTok dansjes. De gelukkigen die een kaartje weten te bemachtigen voor de pronkzitting van 19 februari zullen de creaties ook in levende lijve zien shinen op het podium. Wie er schuil gaan achter de maskers komen ook zij pas op 27 februari te weten.

Masked Singer Junior

Ook de jeugd mist het carnaval natuurlijk enorm en menig Marang-leerling mocht de zaterdagavonden laat naar bed om de Masked Singer te kijken. Daarom hebben de @pestaartjes en de Partyzanen de koppen bij elkaar gestoken om ook voor de jeugd een Junior-editie te organiseren. Binnen 24 uur waren hier de aanmeldingen vol. En op deze wijze hopen zij gezamenlijk een mooie bijdrage te leveren aan het schoolcarnaval.

Ontwerpers gezocht voor 6 februari

De Partyzanen en AKG De Narrenpoel dagen bouwers nu uit om een origineel masker te maken en een zanger(es) aan te leveren. Geef je wel zo spoedig mogelijk op via de website onderaan, want begin februari starten al de zangopnames. Podiumvrees is niet nodig. Ook zonder zangtalent weet de man achter de knoppen er nog iets van te maken. Voor het maken van de maskers ligt de deadline op zondagavond 6 februari zodat er voldoende tijd is voor alle filmopnames. Meer details op partyzanen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen