Lingewaardse mantelzorgers in het zonnetje gezet

Foto: Gemeente Lingewaard

Op 10 november was de Dag van de Mantelzorg. Helaas kon er dit jaar geen fysieke activiteit plaatsvinden. Toch zijn Lingewaardse mantelzorgers in het zonnetje gezet.

Vrijwilligers en medewerkers van Stichting Welzijn Lingewaard brachten een roos en een goodiebag aan alle mantelzorgers die bij de stichting bekend zijn. Dit in samenwerking met de gemeente.

Mooie reacties

Het leverde veel mooie reacties op.

“Vanmiddag ging de voordeurbel. Er stond een jongeman met een mooie roos en blauwe tas met inhoud. Wat een lief gebaar! Mantelzorg in welke vorm dan ook ontstaat altijd uit liefde. Maar toch is het dan een verrassing als je niet wordt vergeten door de gemeente en SWL. Dank voor het gebaar en het initiatief.”

“Heel erg leuk om zo op deze manier een presentje te mogen ontvangen. Mijn dochter zit nu nog op school, maar zij zal er zeker blij mee zijn als ze straks thuiskomt.”

“Zojuist werd ik blij verrast met een hele leuke attentie. Zelfs aan mijn dochter Guusje was gedacht. Superlief! Ik zit nu zelf in de lappenmand door een val. Dus ik ervaar nu ook de afhankelijkheid. Doordat ik als mantelzorger het goede voorbeeld heb gegeven, kom ik niks tekort.”

Steun voor mantelzorgers

Ben of kent u ook een mantelzorger die een steun in de rug kan gebruiken? Meldt u dan bij Monique Ritzen. Dat kan via (06) 22 93 32 58 of [email protected]. Sinds de oproep van een paar weken terug hebben zich maar liefst 80 nieuwe mantelzorgers aangemeld!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen