Inspraak plannen herinrichting dorpsplein Doornenburg

Foto: Werkgroep Doornenburg

Veel inwoners van Doornenburg vinden het dorpsplein tussen schuttersgebouw en Ontmoetingscentrum saai en rommelig. Vorig jaar werd op een inloopavond in het Ontmoetingscentrum besproken dat het plein veel meer een functie moeten krijgen als ontmoetingsplaats voor jong en oud.

De wens van veel Doornenburgers is een echt levend en groen dorpsplein, dat recht doet aan aan het dorp. Daarom heeft Werkgroep Doornenburg plannen ontwikkeld om vorm te geven aan dat idee.

Na overleg

Na overleg met zowel de schutterij, het Ontmoetingscentrum en aanwonenden als de inbreng van bewoners op de inloopavond, presenteert de werkgroep nu een uitgewerkt ontwerpvoorstel voor herinrichting van het dorpsplein. Uiteraard is het van groot belang dat er voor een dergelijk ingrijpend project een zo breed mogelijk draagvlak is bij de inwoners van Doornenburg. Veel bewoners hebben hier al positief op gereageerd. De werkgroep nodig jou van harte uit om te komen met suggesties en opmerkingen, zodat een plein wordt dat aan de wensen van zoveel mogelijk Doornenburgers tegemoet komt.

Graag opmerkingen

Opmerkingen kun je mailen naar:  [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen