Weekendvieringen 26 en 27 juni rk parochie H. Maria Magdalena

Foto: rk parochie H. Maria Magdalena

Parochiebestuur en pastoraal team hebben in gezamenlijk overleg besloten dat vooraf opgeven voor de vieringen niet meer nodig is.

Dit was al zo voor de doordeweekse vieringen, nu geldt dat ook voor de zaterdagavond- en zondagochtendvieringen.

Stewards en communie

Ook de registratie ter plekke, als men de vieringen fysiek bijwoont, komt te vervallen en u kunt zelf een plaats kiezen. Het naleven van de anderhalve meter afstand blijft wel wenselijk; onze kerken zijn zo ingericht dat het duidelijk is waar men wel en niet mag gaan zitten. Wij blijven tevens gebruik maken van de gewaardeerde inzet van onze stewards. Zij begroeten u bij binnenkomst en reiken u tijdens de communie het desinfectiemiddel aan.De communie wordt alleen uitgereikt door de voorganger die daarbij plastic handschoenen draagt of een pincet gebruikt.

De collecte wordt niet tijdens de viering gehouden maar achterin de kerk is er de mogelijkheid om uw financiële bijdrage te doen. Ook is het natuurlijk de mogelijkheid om het bedrag over te maken.

Weekendvieringen 26 en 27 juni 2021

“Wees niet bang, maar blijf geloven” (Mc. 5), zegt Jezus tegen Jaïrus als hij te horen krijgt dat zijn dochter gestorven is. Mc. 5, 36 Dit woord van Jezus geeft moed! En Hij zegt het zo dikwijls, ook aan ons: “Wees niet bang, maar blijf geloven”. Het huis binnen gegaan, stuurt de Heer alle wenende en misbaar makende mensen weg en richt Hij zich tot het gestorven kind: “Meisje, Ik zeg je, sta op”. En het meisje staat onmiddellijk op en begint te lopen. Daar ziet men Jezus’ absolute macht op de dood, die voor Hem als een slaap is waaruit men kan wakker worden.

Zaterdag 26 juni 2021

O.L.V. Onbevlekt Ontvangen Heteren: 17.00 u: Woord- en gebedsviering, J. Rademakers
O.L.V. van Zeven Smarten Haalderen: 19.00 u: Eucharistieviering, V. Bulthuis
St. Jacobus de Meerdere Valburg: 19.00 u: Eucharistieviering, K. Donders

Zondag 27 juni 2021

  • St. Werenfridus Elst: 10.00 u: Eucharistieviering, K. Donders
  • O.L.V. ten Hemelopneming Huissen-stad: 10.00 u: Eucharistieviering, Koningsschieten, V. Bulthuis
  • H. Maria Geboorte Driel: 9.30 u: Woord- en gebedsviering, Liturgische Werkgroep
  • St. Leonardus Oosterhout: 11.00 u: Woord- en communieviering, J. Kallen
  • De eucharistieviering vanuit de St. Werenfridus in Elst is te volgen via: Youtube.com (R.K. Parochie H. Maria Magdalena), www.facebook.com/stwerenfridus en Omroep Lingewaard TV (KPN kanaal 1478 / Ziggo kanaal 36) .
  • Vieringen vanuit de andere kerken zijn te volgen via www.kerkomroep.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen