De Kinkel in Bemmel zoekt penningmeester

Foto: De Kinkel

Het bestuur van De Kinkel in Bemmel zoekt op korte termijn een penningmeester vanwege het vertrek van de huidige functionaris.

Diens zittingstermijn is afgelopen.

Sociaal-cultureel centrum

De Kinkel is hét sociaal-cultureel centrum van Bemmel en omgeving. Het is gelegen aan het Kinkelplein, naast het gemeentehuis. De Kinkel is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor sociale en culturele activiteiten in Bemmel.

Actviteiten

Deze activiteiten zijn onder andere muziek maken en zingen, tekenen en schilderen, bridgen, dansen, yoga, ballet etc. Daarnaast is er gelegenheid voor repetities, vergaderingen, presentaties, evenementen, workshops en nog veel meer (www.dekinkel.nl).

Penningmeester

De Kinkel heeft een personeelsbestand van 3,2 fte waaronder de bedrijfsleider. De penningmeester is binnen het collegiaal bestuur van De Kinkel primair verantwoordelijk voor het financiële en administratieve deel van de stichting. Zijn/haar taken zijn primair gericht op het op orde houden van de financiële informatie en verslaglegging. Daarnaast bepaalt hij/zij mede of de plannen van het bestuur op basis van vastgesteld beleid financieel haalbaar zijn.
Voor deze functie is een profielschets op te vragen via de secretaris van het bestuur. Aanvullende informatie kunt u krijgen bij de voorzitter Bert Kuijf, tel. 06-42450114.

Reageren

Indien u belangstelling hebt voor deze functie, wilt u dan dit kenbaar maken bij de secretaris: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen