SWL filmt taartenbakinitiatief Driestromenhuis Huissen

Foto: SWL

SWL heeft onlangs een aantal filmpjes opgenomen om te laten zien wat voor mooie vrijwillige initiatieven er allemaal zijn in onze gemeente.

Daarbij was ook een filmpje over het taartenbakinitiatief van het Driestroomhuis Huissen, een gezinshuis voor mensen met een beperking.

Taarten en cakes

In het Driestroomhuis bakken de begeleiders met hun gezinsleden om de week cakes en taarten voor Lingewaardse inwoners die voorheen meededen aan de Open Eetcafé’s. De cakes worden als toetje gestopt bij de maaltijden van SWL Chefkok Willem; ook al zo’n prachtig initiatief dat nog steeds actief is: ‘Willems eten’.

Toetje voor bij Willems maaltijden

Wekelijks kookt Willem maaltijden voor de (vaak kwetsbare) groep deelnemers, die aan huis worden bezorgd. En een toetje mocht daar volgens Daniëlle Hak, oprichtster Driestroomhuis Huissen, uiteraard niet bij ontbreken. “Wij wilden graag iets doen voor mensen die het niet zo breed hebben en hen een beetje blij maken met wat lekkers. En het werkt, de mensen zijn er heel erg blij mee, de reacties zijn hartverwarmend,” vertelt Daniëlle Hak in het filmpje.

Je kunt het filmpje over het taartenbakproject van het Driestroomhuis hier bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen