Terugroepacties Vivera Plant Tempeh wegens schadelijke Bacillus cereus en Huls Sticks Naturel droge worst wegens Salmonella

Foto: Productwaarschuwing

Vivera roept verpakkingen Plant Tempeh terug wegens schadelijke Bacillus cereus. In de Huls Sticks Naturel droge worst kan de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig zijn.

Het eten van beide producten die besmet zijn kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid.

Terugroepactie Vivera

Melding terugroepactie Vivera Plant TempehDe terugroepactie van Vivera betreft de Vivera plant Tempeh in verpakking 400 gram en houdbaarheidsdatum 22-6-2023. Hoewel de houdbaarheidsdatum is verstreken, kunnen consumenten dit thuis in de diepvries hebben bewaard, reden voor Vivera om deze terugroepactie te publiceren. In deze tempeh is de schadelijke Bacillus cereus aanwezig. Deze bacterie kan leiden tot voedselvergiftiging. De symptomen hiervan, zoals braken of diarree, verdwijnen doorgaans weer na 24 uur.

Al gekocht?

Heb je dit product nog in huis, eet het dan niet meer op. Neem contact op met de klantenservice van Vivera via [email protected] om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Terugroepactie Huls Sticks Naturel droge worst

De terugroepactie van Huls Sticks Naturel droge worst in verpakking 62,5 gram met streepjescode 8725800010050 en houdbaarheidsdatum 21 augustus 2023. Huls wijst er op dat de Huls Sticks uit verpakkingen met andere houdbaarheidsdatums wel gewoon gegeten kan worden, net als andere producten van Huls.
In deze droge worst kan de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig zijn. Het eten van producten die besmet zijn met deze bacterie kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt in het bijzonder voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Al gekocht?

Heb je deze worst gekocht, eet deze dan niet (meer) op. Gooi de inhoud van de verpakking(en) weg en stuur de verpakking(en) naar het volgende adres: Huls, Antwoordnummer 474, 7600VB Almelo.
Een postzegel is niet nodig, maar stuur wel jouw naam en adresgegevens mee, samen met uw IBAN bankrekeningnummer èn de tenaamstelling van de rekening. Het aankoopbedrag wordt door Huls teruggestort.
Wil je meer informatie over deze terugroepactie van Huls? Dan wordt je aangeraden om het contactformulier op de website van Huls in te vullen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen