Leden Sint-Bavo in Angeren gehuldigd

Foto:

ANGEREN – 5 oktober was er de jaarlijkse Bavodag van schuttersgilde Sint-Bavo. Een aantal van onze leden werd in het zonnetje gezet.

“Nadat we verzameld hadden bij het Dorpshuis, zijn we naar de kerk gegaan voor de Woord- en Communieviering. Daarna zijn we naar het Dorpshuis gegaan, waar de soep en broodbuffet al klaar stond. Na het welkomstwoord van de voorzitter, werd het buffet geopend.

Na het buffet werden bepaalde mensen in het zonnetje gezet, zoals Gijs. Peter Helbig werd samen met Helma naar voren geroepen. Peter helpt met de Bavotent en met Lingewaard koningschieten heeft zijn eigen twee tenten aan ons heeft geleend.

Tijdens het Lingewaard koningschieten zijn er broodjes verkocht voor het goede doel: Kika. Op de Bavodag werd de envelop overhandigd aan de penningmeester, die de opbrengst overmaakt naar Kika. Met applaus werden de hulpmuzikanten bedankt voor hun muzikale medewerking.

Daarna kwamen de jubilarissen: Jos Hendriks, Peter en Petra Weideveld die twaalfenhalf jaar lid zijn. Ronald Dikker is vijfentwintig jaar lid. Magda ten Westenend, Hans Hendriks, Theo van Schaijk zijn veertig jaar lid. Rob Neijenhuis was vorig jaar veertig jaar lid, maar kon door omstandigheden vorig jaar niet aanwezig zijn. Alle jubilarissen kregen een speldje door onze koning opgespeld.

Henk Scholten, Geert Bolder en Marga Geurtz zijn ook veertig jaar lid, maar waren niet aanwezig.

Hierna werden onze jeugdkoning Rodi Janssen, ons koningspaar en keizerspaar, de beheerders Antoon en Dionza Schraven van het Dorpshuis, John en Annemiek Peters als hoofdsponsor bedankt.”

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen