Organiseert u een evenement in 2015? Geef het door!

Foto:

LINGEWAARD – De gemeente Lingewaard start met de voorbereidingen van het evenementenseizoen 2015. Om inzicht te krijgen in de activiteiten in 2015 roept de gemeente alle organisaties van, voor het publiek toegankelijke, evenementen op om deze te melden.

De meldingen zullen worden opgenomen in de evenementenkalender 2015. Voor een goede planning en afstemming is het noodzakelijk dat zoveel mogelijk organisaties en verenigingen hun activiteiten in 2015 vóór 1 november 2014 melden.

Op basis van deze meldingen kunnen politie, hulpverleningsinstanties maar ook gemeentelijke afdelingen, zoals bijvoorbeeld afdeling Openbare Ruimte, hun werkplanning en personele inzet voor 2015 realiseren.

U kunt uw evenement(en) onder vermelding van naam, datum, organisator, contactpersoon met telefoon-nummer, e-mail adres en eventueel website doorgeven aan:

• Gemeente Lingewaard, afdeling VTH, Postbus 15, 6680 AA Bemmel of
[email protected]

LET OP: Naast het aanmelden van uw evenement voor de evenementenkalender dient u uiteraard t.z.t. nog wel een vergunning hiervoor aan te vragen. Aanvragen dienen minimaal 12 weken voorafgaand aan het evenement te worden ingediend.

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen