Prijswinnaar tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief bekend

Foto:

Vanaf 15 oktober mogen alle basisschoolleerlingen uit gemeente Lingewaard zich op www.sjorssportief.nl  inschrijven voor één of meerdere kennismakingscursussen van Sjors Sportief, of Sjors Creatief. Eline van de Bemt en Sjan Vermeulen werden eerste en tweede in de tekenwedstrijd. 

Maandag 13 oktober kregen de eerste scholen de boekjes in hun klas uitgereikt. In deze boekjes staat het aanbod van sport- en cultuurorganisaties van gemeente Lingewaard. Leerlingen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool kunnen kennis maken met diverse sporten en creatieve bezigheden binnen de gemeente. Dit gebeurt door middel van zogeheten kennismakingscursussen. Dinsdag 14 oktober kregen de andere scholen hun boekjes en de inschrijving start op woensdag 15 oktober om 13.00 uur op www.sjorssportief.nl

Voor Eline van de Bemt van basisschool Pius X en voor Sjan Vermeulen van IKC De Vonkenmorgen was er nog een mooie prijs! Zij werden  eerste en tweede in de tekenwedstrijd, Eline had 467 stemmen en Sjan 259! Uit handen van wethouder Theo Janssen kreeg winnares Eline het eerste Sjorsboekje en een waardebon voor gratis zwemmen bij Laco sportcentrum Bemmel met de hele klas. De SWL combinatiefuncties bedanken Laco Sportcentrum Bemmel voor het beschikbaar stellen van deze sportieve prijs!

Sjors Sportief en Sjors Creatief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport en/of cultuur.  Voor meer informatie, kijk op onze website.

Foto SW Lingewaard, wethouder Theo Janssen overhandigt Eline de waardecheque die hoort bij de eerste prijs.


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen