Wonderbaarlijk improvisatieavontuur

HUISSEN – Vandaag, 5 november, kunnen cabaretliefhebbers in Theater Kees in Huissen genieten van het wonderbaarlijke improvisatieavontuur van impro-cabaretgroep Op Sterk Water. Met een interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes en vooral virtuoze improvisatie nemen de mannen van Op Sterk Water de bezoeker mee op een bijzondere ontdekkingsreis.

Met snelle, intelligente, hilarische en muzikale improvisaties scheren ze langs de rafelranden van de fantasie, vissen ze naar de meest verbluffende verhalen en voeren ze de bezoeker in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Langs griezelig herkenbare situaties en langs plekken waar geen mens ooit is geweest.
De Volkskrant beloonde Op Sterk Water met een viersterren-waardering. ‘Voor deze club is maar één slogan denkbaar: Op Sterk Water, er is geen betere’.
Ga het avontuur aan en beleef vanaf 20.00 uur een avond die u nooit eerder beleefde! Kaarten kosten 16,50 euro en zijn te bestellen via de vernieuwde website www.theater-kees.nl of via (026) 325 20 83.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen