Aanbesteding Groenonderhoud Lingewaard voor locale ondernemers

Foto:

LINGEWAARD – Het groenonderhoud in Lingewaard is geregeld in onderhoudsbestekken. Dit jaar loopt het huidige onderhoudsbestek af en worden nieuwe aanbestedingen gehouden. Het college kiest ervoor om het groenonderhoud niet in één groot, maar in drie kleinere onderhoudsbestekken aan te besteden om ook lokale ondernemers een mogelijkheid te bieden om in te schrijven. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het knippen van hagen, maaien van gazons en onkruidbestrijding op verhardingen.

Bent u ondernemer en geïnteresseerd om in te schrijven op één of meerdere onderhouds-bestekken dan verwijzen wij u naar Tendernet (www.tenderned.nl). Via TenderNed kunt u de aanbestedingsdocumenten downloaden en tevens vindt u hier alle relevante informatie betreffende de aanbestedingen.

Inzet werkvoorzieningsschap Presikhaaf

De gemeente vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid wordt geboden om werkzaam te zijn binnen hun ‘eigen’ gemeente. Dit past ook goed binnen onze doelstellingen van sociale duurzaamheid. Werkzaamheden die geschikt zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden inbesteed bij het werkvoorzieningsschap. Dit betreft onder andere werkzaamheden als schoffelen, snoeien, bladruimen en onderhoud zachte graskanten.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht, neem dan contact op met de afdeling Openbare Ruimte op telefoonnummer (026) 3260111 of stuur een mailbericht naar [email protected].

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen