Schitterend concert voor Vrienden van deBOL

Foto:

BEMMEL / RESSEN – Op zondag 26 oktober werd in de Protestantse Kerk te Ressen een prachtig concert voor de Vrienden van deBOL georganiseerd. 

De Bemmelse zangeressen Leontine en Ine van Huet hadden een schitterend gevarieerd programma samengesteld en werden begeleid door Gerard Bierman op de piano. Helaas moest John Verstegen, de gitarist, verstek laten gaan vanwege een wespensteek in zijn hand zodat gitaar spelen onmogelijk werd. Gerard Bierman heeft daarom alle stukken begeleid.

Klik op de foto in de fotoviewer voor de vergrootte versie

2

Er werden stukken gezongen van ondermeer Mozart, Bach en Händel maar ook van Toon Hermans, Claudia de Breij en Annie M.G. Schmidt.

Ine en Leontine van Huet studeren al geruime tijd solozang bij Thea Vermeulen-Peek die als motto heeft: een goede zangeres moet alles kunnen zingen. De dames van Huet  zijn voor het publiek in het volle kerkje in Ressen met glans geslaagd en hebben alle aanwezigen laten genieten van een heerlijke muzikale middag.

Ine en Leontine, namens het Bestuur van Stichting deBOL, hartelijk dank voor jullie optreden en heel veel succes in de toekomst!

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen