Wandelend door de kom van Huissen van de pers gerold…

Foto:

HUISSEN – Het boek ‘Wandelend door de kom van Huissen met foto’s en verhalen’ van Hans Hoen, Hans Maters en Hans Wienk is eindelijk van de pers gerold. Veel mensen in Huissen en ver daar buiten, hebben er reikhalzend naar uitgekeken maar nu is het dan zo ver: het prachtige lees- en kijkboek over het oude Huissen met zijn bewoners ligt weer in de schappen.

Het boek werd op 2 november vorig jaar op de twaalfde kunstmanifestatie Lingew’Art in Huissen feestelijk aangeboden aan burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven van de gemeente Lingewaard. De eerste druk van het boek was in december 2013 uitverkocht waarna in dezelfde maand een tweede druk verscheen. Ook deze druk vond spoedig zijn weg naar de lezers. De vraag naar het boek blijft tot vandaag de dag onverminderd groot en dat heeft de schrijvers doen besluiten een derde druk te laten verschijnen. Door een storing in het productieproces heeft het boek langer dan gepland op zich laten wachten.

Vijf weken later dan was aangekondigd ligt het boek nu in de winkels: Bruna en drukkerij Kuipers in de Langestraat, de VVV-winkel in de Vierakkerstraat, Hans 2de hands op de Markt, Coop Lamers en Kapper Hendriksen op het Zand en Primera op de Brink. Voor de goede orde: de nieuwe oplage is beperkt.

De drie ‘Hansen’ zitten ondertussen niet stil en zijn voortvarend aan de slag gegaan met het schrijven van een nieuw boek dat geheel in het teken zal staan van Huissen-Zand en zijn bewoners. Ook dit boek zal honderden unieke foto’s en vele spannende en ontroerende verhalen bevatten van talloze (oud-)bewoners van het Zand. Naar verwachting zal dit boek november 2015 worden gepresenteerd.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen