Geintrappers doen ’n TIKKIE-ERBIJ

BEMMEL – Op zondag 23 november werd alweer de 8e spinningmarathon van Tikkie-erbij gehouden. Net als vorig jaar deden de Geintrappers ook weer mee met een geweldig team.

Er wordt niet alleen maar feest gevierd bij CV de Geintrappers. Ook op sociaal gebied staan zij hun mannetje/vrouwtje. Vijf heren  en een dame hadden zich aangemeld om mee te fietsen  voor de goede doelen  die dit jaar in het teken stonden van: stichting Alzheimer, stichting Make a Memory en waterbasketbal Aqua Novio 94 Nijmegen.

Wat ’n inzet, door het hoge tempo van fietsen moesten zij soms wel ’n (steekje) laten vallen. Tien minuten voor het startschot moesten we al gebruik maken van een invaller, Patrick Bisseling was van de trap gevallen, waardoor Patrick Thus  zijn plaats innam (complimenten voor deze jonge spruit). Het team bestond verder uit Eric, Liesbeth, Theo, Gerard en Ton.

Het bestuur en de leden van de Geintrappers zijn trots op onze deelnemers, verder feliciteren wij de organisatie van dit geweldige evenement en het behaalde resultaat.

v00hwfw00usjdf6n5qp0goeez

rd6mp0lysmg4n9q8e7zaiocp6

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen