Natuurlijk Welzijn Lingewaard

Foto:

De beurs Natuurlijk Welzijn Lingewaard die zaterdag 15 november voor de derde keer werd gehouden in de Kinkel is een groot succes geworden. Dertig kleine ondernemers uit Lingewaard op het gebied van alternatieve/aanvullende geneeswijzen, creativiteit en gezonde leefstijl hebben zich gepresenteerd.

De stands waren sfeervol ingericht, er werden kleine behandelingen gegeven en er konden workshops worden gevolgd. Bezoekers konden op deze wijze op een ontspannen, informele wijze kennismaken met de mensen achter de kleine praktijken uit Lingewaard.

Bijzonder dit jaar was de opening door wethouder Sluiter. Dat maakte deze dag extra feestelijk, de waardering die er vanuit B&W is voor dit initiatief. De organisatie wil daarnaast Landwinkel de Woerdt bedanken voor de royale kist met heerlijke appels, De Lentetuin uit Gendt voor de prachtige potten met planten en Cultureel Centrum de Kinkel voor de goede samenwerking.

Maar onze grootste dank gaat uit naar onze deelnemers. Het is door ieders inzet dat deze dag een geslaagde dag is geworden. Door de handen ineen te slaan en de verbinding te zoeken hebben we veel bereikt.

U kunt ons volgen op Facebook ‘Natuurlijk Welzijn Lingewaard’ of via www.natuurlijkwelzijnlingewaard.nl.


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen