Pius X basisschool organiseert reünie

Foto: Pius X

BEMMEL – De Pius X in Bemmel opende in 1954 haar deuren als Katholieke basisschool. De school, die ruimte bood voor 6 groepen, werd in samenwerking met de dhr. A. Wierink door de architecten Valk uit Den Bosch  gebouwd. Ten tijde van de opening gingen zo’n 170 kinderen naar de Pius X school. Inmiddels heeft  door de jaren heen de school een wisselend aantal leerlingen geherbergd, momenteel zijn dit rond de 400 leerlingen. Dit jaar bestaat de school 60 jaar en dit willen ook vieren met oud leerlingen en -leerkrachten.

Reünie

Op 18 april houdt de Pius X een reünie voor alle oud leerlingen en oud leerkrachten. Deze is van 14.00 tot 17.00 uur op de school zelf. Wilt u daarbij zijn? Dan kunt u zich inschrijven via de speciaal hiervoor gemaakte site: www.piusx-reunie.nl. Het laatste nieuws over de reünie kunt u volgen op facebook/piusxbemmel-reunie en twitter: @piusxreunie. Er hebben zich inmiddels al ruim mensen ingeschreven!

Fototentoonstelling

De school wil een fototentoonstelling maken van 60 jaar Pius X en doet een oproep aan iedereen. Heeft u of kent u iemand die foto’s heeft van de basisschool in de afgelopen 60 jaar? Dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Het is de bedoeling om de tentoonstelling te openen in het hoofdgebouw van school. Dit gebouw is open voor iedereen. 

Informatie

Meer informatie over het jubileumjaar van de Pius X in Bemmel kunt u vinden op de website www.piusx-bemmel.nl. of vragen bij directeur Myriam Franse via telefoonnummer 0481- 461592 of e-mail [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen