Kom ook skeeleren in Bemmel!

Foto: Op pad in park Lingezegen

BEMMEL – Op 2 april 2015 organiseert de afdeling Skeeleren van b.o.d. De Sprinters een informatieavond voor kinderen (vanaf 7 jaar) en volwassenen. De avond is van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van De Sprinters aan het Drieske 7 te Bemmel (nabij OBC).

Tijdens de informatieavond staan kennismaking met de skeelersport en de vereniging centraal.

De belangrijkste onderwerpen die aan de orde komen zijn materiaal en veiligheid, werkwijze van de trainingen en opzet en duur van het seizoen. Tijdens de avond zijn ook de leden van De Sprinters aanwezig die na de infosessie alvast een paar rondjes op de baan kunnen rijden als het weer het toelaat.

Dit geldt overigens niet voor nieuwe leden, daarvan starten de volwassenen op donderdag 9 april en de jeugd vanaf 7 jaar op vrijdag 1 mei. Vanaf 1 mei rijden dan zowel jeugd als volwassenen op de vrijdagavond.

B.o.d. De Sprinters is een echte familievereniging waar jong (7+) en oud(er) ieder op zijn of haar niveau kan rijden onder begeleiding van professionele trainers. Skeeleren wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste techniek waardoor je met minder moeite grotere afstanden kunt afleggen. De gemeente Lingewaard beschikt over prachtige routes over dijken, langs de Linge en niet te vergeten door het nieuwe Park Lingezegen. Daar wordt momenteel gewerkt aan prachtige fietspaden waar De Sprinters nu al gebruik van maken. Voor de echte doorzetters zijn ook in onze aangrenzende gemeenten prachtige routes voorhanden.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze informatieavond of kijk voor meer informatie op www.boddesprinters.nl en stuur eventuele vragen naar [email protected].

https://twitter.com/innijmegen_/status/579940255089991680

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen