Tikkieerbij zoekt Goede doelen

Foto: Tikkieerbij

BEMMEL – Na weer een zeer geslaagd jaar in 2014 waarin we een drietal prachtige doelen hebben gesteund: stichting Alzheimer, stichting Make a Memory en het waterbasketbal van Aqua Novio, is Tikkieerbij doelen voor 2015 aan het vaststellen.

Het bestuur van de stichting Tikkieerbij bestaat uit personen afkomstig uit de maatschappij: enthousiast zetten zij hun kennis, kunde en ervaring in voor de goede doelen.

Stichting Tikkieerbij organiseert verschillende activiteiten, waaronder een spinningmarathon, om een financiële injectie of materiële ondersteuning aan diverse goede doelen te kunnen geven. Dit goede doel dient bij voorkeur in het bezit te zijn van het CBF keurmerk (Centraal Bureau Fondsenwerving) en niet gesubsidieerd te worden door de overheid.

In de maand maart wil het bestuur deze doelen bekend maken. Alle activiteiten die Tikkieerbij dit jaar organiseert, zullen in het teken van deze doelen staan.

“Werkt u bij een stichting, vereniging of organisatie die mensen ondersteunt die door ziektes of andere omstandigheden belemmerd worden in het ervaren van het levensplezier of weet u een doel waarvoor stichting Tikkieerbij zich in 2015 in kan zetten?

Meldt u dit aan het bestuur van stichting Tikkieerbij via de website www.tikkieerbij.nl of door een mail te zenden naar [email protected].”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen