Platformvergadering Doornenburg woensdag 1 april

Foto: Platform Doornenburg

DOORNENBURG – Op woensdag 1 april om 20.00 uur is de vierde Openbare Platformvergadering in 2015 in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. Het inloopspreekuur is van 20:00 tot 20:30 uur.

De Lente is begonnen!
Gedurende het eerste mooie weekend was het op de dijken rond Doornenburg erg druk met vele motoren. Er zijn serieuze klachten binnengekomen van omwonenden van de dijk over geluidsoverlast en veiligheid in het weekend. Hoe is dit beter in de hand te houden? Komende vergadering zal o.a. dit onderwerp aan de orde komen.

De werkgroep “Bouwen in Doornenburg” heeft de eerste resultaten van de enquête uitgewerkt.Doornenburg is een aantrekkelijk dorp om te wonen. Wordt vervolgt!

Als Doornenburg krijgen we een zestal bomen aangeboden via de gemeente in het kader van meer “Groen in Doornenburg”. Geeft door of denk mee als u een mooie plek ervoor weet? Laat weten, wat u graag wilt en waar wij mogelijk een bijdrage zouden kunnen leveren voor u en de buurt!

Indien u een volledige agenda wilt hebben van de komende vergadering, dan kunt u deze altijd opvragen bij het secretariaat ([email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen