Benefietconcert in Velp op 21 mei voor slachtoffers van oorlog in Oekraïne

Foto: Lysenko koor

Zaterdag 21 mei wordt in de kerk in de Emmastraat te Velp een benefietconcert gegeven ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De helft van de opbrengst gaat naar een project van het Lysenko koor: een ziekenhuis van de Oekraïense stad Dolyna, West-Oekraïene.

De andere helft naar algemene steun aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Oekraïens Lysenko koor en meer

Aan dit programma zal medewerking worden verleend door het Oekraïens Lysenko koor onder leiding van dirigent Inna Ogarok, Harmonie Unisono Velp onder leiding van dirigent Vincent Bergervoet en Frank van Merwijk (organist).
De burgemeester van Rheden, Carol van Eert, zal het programma openen en verder zal er nog worden gesproken door Anastasia Lozovan, onlangs gevlucht uit Oekraïne. De helft van de opbrengst gaat naar een project van het Lysenko koor, een ziekenhuis van de Oekraïense stad Dolyna, West-Oekraïene en de andere helft naar algemene steun aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Steun

Kaarten kan men bestellen door overmaken van het bedrag €20 per persoon over te maken naar NL44INGB0002044764 ter name van RK Parochie St. Eusebius onder vermelding van Benefietconcert Oekraïne. Ook kan men doneren door geld over te maken op genoemd banknummer.

Praktische informatie

Zaterdag 21 mei wordt in de kerk in de Emmastraat een benefietconcert gegeven ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.
Het adres is Onze lieve Vrouwe Visitatiekerk, Emmastraat 18, Velp.
Aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Entree €20 per persoon (CJP/Gelrepas €10).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen