Fietsvoordeelshop.nl opent haar 27e filiaal in Arnhem

Foto:

Vorige week zaterdag opende het nieuwe filiaal van Fietsvoordeelshop.nl aan de Heerlenstraat haar deuren voor fietsliefhebbers in Arnhem en omstreken. Onder het genot van een kop koffie geeft het team je met plezier een rondleiding door de showroom.

Ben je op zoek naar een nieuwe e-bike, stadsfiets, bakfiets, kinderfiets of sportieve fiets? Bij Fietsvoordeelshop.nl Arnhem vind je de fiets die perfect bij je past. En alles wat je nodig hebt om met plezier te fietsen. Onderhoud en reparatie door een deskundige monteur horen daar ook bij.
Filiaalmanager Shant Sarkis en zijn team heten je graag welkom in de gloednieuwe winkel.

Fietsen en e-bikes van a-merken

Shant werkte de afgelopen maanden in andere filialen van Fietsvoordeelshop.nl en is blij dat hij nu in zijn eigen stad Arnhem aan de slag kan: “Ik heb veel geleerd bij de collega’s op andere locaties. Nu sta ik te springen om mijn mede-Arnhemmers kennis te laten maken met het brede assortiment a-merk fietsen van Fietsvoordeelshop.nl. Zo vind je een groot aantal fietsen van merken als Koga, Batavus, Cortina en Sparta bij ons. En ook voor de populaire e-bikes en stadsfietsen van Gazelle hebben we veel plek ingeruimd.”

Van auto naar fiets

“Ik heb lange tijd een auto- en garagebedrijf gehad,” vervolgt Shant. “Maar twee jaar geleden vond ik het tijd voor wat anders. En ik ben blij met de overstap die ik heb gemaakt. Je ziet het overal om je heen: waar de auto steeds minder ruimte krijgt, geldt voor de fiets het tegenovergestelde. De fiets heeft de toekomst. Als er iets is wat onze nieuwe winkel laat zien, is dat het wel.”

850 vierkante meter showroomFietsvoordeelshop.nl

Fietsvoordeelshop.nl Arnhem vind je op de Woonboulevard in Arnhem-Zuid, naast Brugman Keukens en Keukenconcurrent. Shant: “We hebben hier met 850 vierkante meter showroom plaats genoeg om onze collectie in de volle breedte aan je te laten zien, met overzichtelijke podia en brede paden. Wil je een proefrit maken? Neem de fiets gerust mee naar buiten voor een tochtje. Want alleen zo leer je een fiets echt kennen.”

Openingstijden en adres

Fietsvoordeelshop.nl Arnhem, gevestigd aan de Heerlenstraat 11a, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, doordeweeks van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Kom je met de auto? Direct bij de winkel is ruime parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen