Vacature voor trouwambtenaar (op afroep)

Foto:

LINGEWAARD 2 november 2012

LINGEWAARD 2 november 2012

Zoek je een leuke uitdaging en ben je degene die wil meewerken aan de dienstverlening van de gemeente Lingewaard, dan zij wij op zoek naar jou!

Gemeente Lingewaard is per 1 januari 2013 op zoek naar een enthousiaste, gedreven en flexibele kracht voor de vacature Trouwambtenaar.

In Lingewaard worden jaarlijks ongeveer 150 huwelijken voltrokken en partnerschappen geregistreerd door een team van 5 Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS), ook wel trouwambtenaar genoemd.

De huwelijken vinden plaats in de trouwzaal van kasteel de Kinkelenburg of op een van de andere aangewezen huwelijkslocaties binnen Lingewaard.

 

Functiekarakteristiek:

Als BABS ben je uitsluitend belast met het voltrekken van huwelijken en partnerschapsregistraties. Deze worden, afhankelijk van het aanbod, per maand ingeroosterd.

 

Je werkt op basis van oproep. Daarom is grote mate van flexibiliteit en beschikbaarheid vereist, incidenteel ook in het weekend en in de avonduren.

Je voert zelfstandig voorbereidende gesprekken met de bruidsparen en schrijft een persoonlijke toespraak.

Functie-eisen:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Expliciete klantgerichte instelling / uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Flexibele opstelling voor wat betreft de inzetbaarheid
  • Representatief voorkomen en gevoel voor stijl
  • Woonachtig binnen de gemeente Lingewaard, dan wel in de directe omgeving
  • Creativiteit, groot improvisatievermogen en kennis van vreemde talen is een pré

Wij bieden:

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand word je benoemd door het college van burgemeester en wethouders en daarna beëdigd door de rechtbank. Aanstelling geschiedt volgens de rechtspositieregeling Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Per huwelijk of partnerschapsregistratie ontvang je een vaste vergoeding.

 

Informatie
Inlichtingen over deze vacature kunnen worden verkregen bij de teamleider van het KCC, de heer Patrick Kemperman (tel: 026-32 60 111).

Belangstellenden voor deze functie kunnen tot 10 november 2012 o.v.v. het vacaturenummer BAB 01 hun schriftelijke sollicitaties richten aan:

 

Gemeente Lingewaard
T.a.v. de heer P. Kemperman
Postbus 15
6680 AA Bemmel

Dan wel via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen