Webinar Gezin in scheiding? Zorg goed voor jezelf! op 7 april

Foto: Pixabay

Als je relatie eindigt, staat alles op z’n kop. Dat de kinderen dat ook moeten meemaken, maakt het extra moeilijk. Hoe kun je in deze periode zo goed mogelijk voor jouw kinderen zorgen?

Op woensdag 7 april zijn alle vaders en moeders uit de gemeente Lingewaard van harte welkom bij het webinar Gezin in scheiding? Zorg goed voor jezelf!

Scheiden zonder schade?

In dit webinar (bijeenkomst via internet) leer je hoe andere vaders en moeders dat deden. Vanaf het moment dat ze het nieuws vertelden, tot aan de eerste tijd in twee huizen. Ook krijg je slimme tips van scheidingscoach Anouk Boering.
De gemeente Lingewaard vindt het belangrijk om volwassenen (en daarmee ook hun kinderen) in een scheiding al zo vroeg mogelijk te ondersteunen om grotere problemen te voorkomen. Scheiden zonder schade: dat kan nooit helemaal. Maar als ouders hun kinderen in deze periode kunnen steunen, scheelt dat enorm. De gemeente hoopt dat dit webinar daarbij helpt.

Aanmelden

Het webinar is op woensdag 7 april 2021, aanvang 20.00 uur. Het duurt ongeveer een uur. Meedoen is gratis. Je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen