Eerste hulp bij scheiden: digitaal Scheidingsloket biedt hulp

Foto: Pixabay

Je loopt vast in je relatie en wilt of kunt niet samen verder. Dan verandert er veel.

Ook voor je kinderen. Vragen en gedachten buitelen over elkaar heen in je hoofd. Dat is gezien je situatie volstrekt normaal. Het Digitaal Scheidingsloket Centraal Gelderland luistert en denkt graag met jou mee (gratis).

Persoonlijke hulp

Hoe fijn zou het zijn als iemand even met jou meekijkt? En samen met jou op een rijtje zet hoe je goed voor jezelf zorgt in deze nieuwe omstandigheden? Tijdens een scheiding komt er veel op je af. Wat moet je regelen? Waar vind je de juiste informatie? En wie is er voor je en jouw kinderen? Digitaal Scheidingsloket Centraal Gelderland is er voor jou. Laat hen je op weg helpen. Ook als je de scheiding al achter de rug hebt, maar het loopt niet meer zo goed willen ze je helpen. Je kunt ook persoonlijk, financieel en juridisch advies krijgen. Scheiden hoef je niet alleen te doen.

Meer informatie

Kijk op www.digitaalscheidingsloket.nl(externe link) voor informatie, advies, een handige checklist en een stappenplan. Alle informatie over uit elkaar gaan staat hier. Het Digitaal Scheidingsloket luistert en denkt graag met jou mee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen