Asfaltonderhoud Langstraat Gendt 1 – 19 juli

Foto: Pixabay

De deklaag van het asfalt van de Langstraat in Gendt wordt vervangen. Daarnaast worden de rotondes bij de Dorpstraat en de Kruisstraat opnieuw ingericht.

Zo houdt de gemeente de weg veilig. De werkzaamheden starten op maandag 1 juli en duren tot en met vrijdag 19 juli. Mouwrik Waardenburg b.v. voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit.

Bereikbaarheid

Tijdens het frezen van de deklaag en het aanpassen van de rotonde wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen tijdens deze werkzaamheden onder begeleiding over de weg hun huis bereiken. In het weekend is de weg open voor bestemmingsverkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Tijdens het asfalteren van de deklaag is de weg volledig afgesloten voor verkeer. Bewoners kunnen tijdens het asfalteren met de fiets en te voet hun huis bereiken.Langstraat

Omleidingsroutes

Voor de Langstraat worden twee omleidingsroutes ingesteld. De noordelijke route loopt via Zandvoort, Zandvoortsestraat, Smidsstraat, Hegsestraat en de Dorpstraat. De zuidelijke omleidingsroute loopt via de Willem Alexanderstraat, Galgendaal en de Nijmeegsestraat.

Dit vraagt de gemeente van jou

  • Plaats vanaf maandag 1 juni tot en met vrijdag 19 juli geen voertuigen of obstakels op of langs de wegvakken. De gemeente kan de werkzaamheden niet uitvoeren als er voertuigen of obstakels in de weg staan.
  • Voor de werkzaamheden maken ze de asfaltverharding schoon. Je wordt gevraagd deze schoon te houden.
  • Ontvang je bezoek? Informeer hen over de verwachte werkzaamheden.

Bereikbaarheid voor hulpdiensten

In geval van nood kunnen hulpdiensten altijd bij jouw perceel komen.

Veiligheidsinstructies

  • Blijf buiten het draaibereik van de machines en maak oogcontact met de chauffeur en/of machinist. Dit is voor jouw eigen veiligheid. De situatie in een werkvak verandert vaak.
  • Op de dag dat zij asfalteren brengen zij een kleeflaag aan. Zorg ervoor dat jouw huisdieren binnen houdt of aangelijnd en voorkom dat jouw huisdieren het wegdek met de kleeflaag betreden.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met uitvoerder Frans Verhage van Mouwrik Waardenburg b.v. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-29249157.

Meer informatie en planning

Bekijk meer informatie en de planning.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen