Cultureel Centrum De Kinkel zoekt nieuwe secretaris

Foto: Lingewaard Nieuws

De Kinkel is hét sociaal-cultureel centrum van Bemmel en omgeving, gelegen aan het Kinkelplein, naast het gemeentehuis. De Kinkel is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor sociale en culturele activiteiten in Bemmel.

Activiteiten van De Kinkel zijn onder andere muziek maken en zingen, tekenen en schilderen, bridgen, dansen, yoga, ballet et cetera. Daarnaast is er gelegenheid voor repetities, vergaderingen, presentaties, evenementen, workshops en nog veel meer www.dekinkel.nl. De Kinkel heeft een personeelsbestand van 3,2 fte, waaronder de bedrijfsleider.

Communicatie en informatie

Het bestuur van De Kinkel zoekt op korte termijn een secretaris. Dit is vanwege het vertrek van de huidige functionaris (aflopen van de tweede zittingstermijn). De secretaris maakt deel uit van het collegiaal bestuur. Zij/hij is primair verantwoordelijk voor de communicatie en de informatie-uitwisseling tussen bestuursleden onderling, bestuur en bedrijfsleider en bestuur en stakeholders.
Voor deze functie is een profielschets op te vragen via de huidige secretaris [email protected]. Aanvullende informatie kun je krijgen bij de voorzitter Bert Kuijf, 06 42450114.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen