Volgende Koffieochtend in Zandse Kerk op 25 mei

Foto: Stichting Zandse kerk

Woensdag 25 mei is de volgende koffieochtend in de Zandse Kerk in Huissen. De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur begint het koffieschenken.

Gastvrouwen en vrijwilligers van de Stichting de Zandse Kerk nodigen iedereen van harte uit, jong of oud dat maakt niet uit.

Geslaagde Koningsdag

Na een zeer geslaagde Koningsdag Koffieochtend op 27 april in de Zandse Kerk bedankt Stichting de Zandse Kerk de gastvrouwen en vrijwilligers van de werkgroep Koffieochtend voor hun geweldige inzet en enthousiasme om iedere maand alles op rolletjes te laten verlopen. “Wij zijn heel blij met jullie allemaal.”

Woensdag 25 mei Koffieochtend

Gastvrouwen en vrijwilligers nodigen iedereen van harte uit, jong of oud dat maakt niet uit. “Kom gerust een keertje kijken. Gezelligheid en lekker bijkletsen met elkaar en natuurlijk genieten van heerlijke kopjes koffie, daar draait het om. Wij zorgen voor een gezellige ruimte en zien er naar uit om vaste bezoekers, maar ook nieuwe bezoekers te mogen begroeten, dus tot ziens op woensdag 25 mei in de Zandse Kerk in Huissen.”
De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur begint het koffieschenken. De kosten zijn €3,- per persoon, voor meerdere kopjes koffie met wat lekkers erbij.

Contact

Voor contact met de werkgroep mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen