Polderbende van IVN RijnWaal gaat op jacht met kinderen naar nachtvlinders op 23 september

Foto: Hermandat Fotografie

Op zaterdag 23 september om 19.00 uur organiseert de Polderbende van IVN RijnWaal een circa twee uur durende natuurwandeling voor kinderen in de Gendtse waard. De excursie start vanaf de steenfabriek Rodruza in Gendt aan de polderweg.

Omdat het wel echt donker moet zijn, starten ze pas om 19.30 uur en om 21.30uur zijn ze weer terug en ze hopen dat ze dan veel moois gezien hebben.

Natuurtocht voor kinderen

De Polderbende organiseert maandelijks een natuurtocht voor kinderen tussen zes en twaalf jaar voor kinderen die zich durven verwonderen over al het moois wat er buiten te zien is. Zij doen dat in twee groepen, een groep van zes- tot en met negenjarigen en een groep van negen- tot en met twaalfjarigen. Zij gaan op excursie in verschillende natuurgebieden binnen het werkgebied van IVN RijnWaal.

Interesse?

Lijkt het je wat om met hen op stap te gaan, dan kun je je aanmelden via de website van IVN RijnWaal of via de coördinator Henny Campschroer, bereikbaar op 0481-421758. Er kunnen per keer vijftien kinderen mee.
Wil je eerst nog meer weten dan kun je hun verslagen lezen op de genoemde website www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal/polderbende/.

Praktische informatie

  • Op zaterdag 23 september om 19.00 uur organiseert de Polderbende van IVN RijnWaal een circa twee uur durende natuurwandeling voor de jeugd in de Gendtse waard.
  • De excursie start vanaf de steenfabriek Rodruza in Gendt aan de polderweg.
  • Ze starten pas om 19.30 uur en om 21.30 uur zijn ze weer terug.
  • Denk aan waterdichte schoenen of laarzen en vergeet uw verrekijker niet.
  • Deelname is op eigen risico.
  • Meedoen is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van IVN RijnWaal wordt op prijs gesteld.
  • Meer informatie over IVN RijnWaal is te vinden op www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen