Bemmelnaar aangehouden na botsing

ANGEREN 31 mei 2012 – In Angeren heeft de politie woensdagavond 30 mei twee automobilisten aangehouden nadat ze op de Kamervoort met elkaar in botsing waren gekomen. De twee automobilisten, een 22-jarige Arnhemmer en een 20-jarige man uit Bemmel, bleken bekenden van elkaar en zouden kort voor de aanrijding ruzie met elkaar hebben gehad. Daarbij zouden zij elkaar in de auto achterna hebben gezeten waarna er een botsing plaatsvond. De Arnhemmer zou daardoor van de weg zijn geraakt en met zijn auto tegen een muurtje tot stilstand zijn gekomen.Omdat aanvankelijk niet duidelijk was hoe de aanrijding was ontstaan en beide bestuurders verdacht werden van gevaarlijk rijgedrag, werden beiden aangehouden. Pas later bleek dat de Bemmelnaar de Arnhemmer met geweld zou hebben bedreigd. Ook zou hij volgens getuigen de Arnhemmer van de weg hebben gedrukt met zijn auto. De Arnhemmer is daarop weer vrijgelaten en heeft aangifte gedaan. De Bemmelnaar zit nog vast. Zijn rijbewijs is ook ingevorderd.Bij de botsing was verder niemand gewond geraakt, wel moest een passagier uit een van de auto’s worden gehaald omdat ze niet zelfstandig het portier open kon krijgen.

ANGEREN 31 mei 2012 – In Angeren heeft de politie woensdagavond 30 mei twee automobilisten aangehouden nadat ze op de Kamervoort met elkaar in botsing waren gekomen. De twee automobilisten, een 22-jarige Arnhemmer en een 20-jarige man uit Bemmel, bleken bekenden van elkaar en zouden kort voor de aanrijding ruzie met elkaar hebben gehad. Daarbij zouden zij elkaar in de auto achterna hebben gezeten waarna er een botsing plaatsvond. De Arnhemmer zou daardoor van de weg zijn geraakt en met zijn auto tegen een muurtje tot stilstand zijn gekomen.
Omdat aanvankelijk niet duidelijk was hoe de aanrijding was ontstaan en beide bestuurders verdacht werden van gevaarlijk rijgedrag, werden beiden aangehouden. Pas later bleek dat de Bemmelnaar de Arnhemmer met geweld zou hebben bedreigd. Ook zou hij volgens getuigen de Arnhemmer van de weg hebben gedrukt met zijn auto. De Arnhemmer is daarop weer vrijgelaten en heeft aangifte gedaan. De Bemmelnaar zit nog vast. Zijn rijbewijs is ook ingevorderd.
Bij de botsing was verder niemand gewond geraakt, wel moest een passagier uit een van de auto’s worden gehaald omdat ze niet zelfstandig het portier open kon krijgen.


 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen