Denned Installatietechniek, Albert Heijn Theo Driessen en IT&T de ‘beste bedrijven’ van Oost Betuwe

LINGEWAARD/OVERBETUWE 1 november 2012

LINGEWAARD/OVERBETUWE 1 november 2012

 

In de Expo Lingewaard zijn afgelopen maandag de beste bedrijven uit de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard bekend gemaakt.

Dit gebeurde tijdens het Business Event Oost Betuwe.

De genomineerden werden door luxe auto’s van Ekris BMW voorgereden en daarmee kon de feestelijke avond beginnen.

In een sfeervolle ambiance werden Denned Installatietechniek, Albert Heijn Theo Driessen en IT&T uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het jaar’

 

Fruitbedrijf en Landwinkel de Woerdt wint de Rabo Award ‘Coöperatief Ondernemen’

 

Bij aanvang waren de genomineerden nog niet in de zaal aanwezig. Nadat presentator Humberto Tan de opening had verricht en de genomineerden had aangekondigd, kwamen ze stijlvol en onder een oorverdovend applaus de zaal binnen. Goed voorbereid en geïnteresseerd hield Tan de interviews met de verschillende genomineerden.

 

Jonge Ondernemer / Onderneming

Nieuw dit jaar was de verkiezing van de Jonge Ondernemer / Onderneming.

In deze categorie waren Linge Hotel Elst, Restaurant Zijdewinde en Denned Installatietechniek genomineerd.

De drie genomineerden hielden een pitch van 1,5 minuut en het publiek kreeg een bedrijfsfilm te zien. Naar aanleiding van het getoonde ondernemerschap van het bedrijf mocht het publiek via sms hun stem uitbrengen. De jury bepaalde 50% van de uitslag, het publiek de overige 50%.

Uiteindelijk maakte juryvoorzitter notaris Jan Karel Bouma bekend dat Denned Installatietechniek, van Edwin Miggelbrink en Dennis Scheffer, het hoogste percentage stemmen had ontvangen en riep hen uit tot ‘Jonge Ondernemer / Onderneming van jaar’.

De award werd uitgereikt door plaatsvervangend directeur van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, André Rutten.

Tevens werden bloemen uitgereikt die waren verzorgd door F&F Flowers uit Bemmel.

 

MKB en Detailhandel

Albert Heijn, Gall & Gall Slijterijen Theo Driessen, Porsche Centrum Gelderland en Fruitbedrijf en Landwinkel de Woerdt waren genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel.

Theo Driessen ging er met de titel vandoor en ontving de award uit handen van wethouder Dolmans van de gemeente Lingewaard.


Industrie en Dienstverlening

De genomineerden in de derde categorie waren Jacobs Beheersbaar Onderhoud, Bever TMC BV en IT&T tsc BV.

Laatstgenoemde, van Guus van der Burgt en Peter Verwaaijen, werd door de notaris uitgeroepen tot ‘Onderneming van het jaar Industrie en Dienstverlening’.

Hiervoor kwam wethouder Ruud Mooij van de gemeente Overbetuwe op het podium om de award te overhandigen.

 

Extra award: ‘Coöperatief Ondernemen’

Na de bekendmaking van de ‘Ondernemingen van het jaar’ kwam Peter Waterman van de Rabobank Oost Betuwe op het podium. Rabobank Oost Betuwe is hoofdsponsor van het Business Event Oost Betuwe en zorgde voor een extra award met het thema ‘Coöperatief Ondernemen’.

Na uitleg over de award kwam notaris Jan Karel Bouma voor de laatste keer op het podium en maakte bekend dat Fruitbedrijf en Landwinkel de Woerdt van Nico, Greet en Wessel van Olst de Rabo Award mee naar huis mochten nemen.

 

Na afloop van het officiële gedeelte konden de gasten volop netwerken met elkaar, waar dan ook goed gebruik van werd gemaakt. Het was een prachtige en geslaagde avond met alleen maar winnaars.

Het Business Event Oost Betuwe werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Oost Betuwe, official partner Rentall, alle businesspartners, commissieleden, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de gemeente Lingewaard en Overbetuwe.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen