Bingo avond Tikkieerbij brengt 955,00 euro op

Foto:

BEMMEL 5 november 2012

BEMMEL 5 november 2012

 

Stichting Tikkieerbij heeft afgelopen zaterdag in Café de Roskam/zaal Meierij een Bingo avond georganiseerd.

De opbrengst van €955,00 gaat naar de goede doelen Stichting Jayden en Vrienden KOC Nijmegen.

Toke Meijer stelde de zaal, koffie en hapjes gratis beschikbaar en doneerde ook nog 15% van de omzet, Kevin en Patrick Campschreur verzorgden gratis de muziek.

Het was een bijzonder gezellige avond waar “echte” bingo spelers uit de regio met “vaste” tikkieerbij deelnemers speelden om de prachtige prijzen, totale waarde circa €2.500 en 100% gesponsord door vele lingewaard detailhandel winkels, iedereen bedankt!

Hoofdprijs

De hoofdprijs de Gazelle fiets aangeboden door Hermans Tweewielerspeciaalzaak is gewonnen door Reggy Houterman.

Volgend jaar weer!

Iedereen was het er over eens dat deze activiteit een jaarlijks terugkerend “event” moet worden.

Daarom is het fantastisch dat Toke nu al haar bijdrage heeft toegezegd en Patrick en Kevin ook aangegeven hebben belangeloos het goede doel weer te steunen, een fantastisch gebaar van deze jonge kerels!

Overige acties 2012

In de aanloop naar de spinningmarathon 25 november staan er nog diverse mooie acties op de kalender, lege flessen en plantenverkoop bij Albert Heijn, sportverenigingen o.a. SC Bemmel, ’t Verzetje en diverse basisscholen en waterpolo vereniging AquaNovio ’94 uit Nijmegen.

 

Nog niet ingeschreven voor de spinningmarathon? Snel doen dan het wordt wederom een gezellige dag, vele gasten en gezellige afterparty met muzikale bijdrage van The Tramps uit Huissen en de band Marcus & Taylor!

 

Voor meer informatie en inschrijven voor deze activiteiten KLIK hier

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen