Afsluiting Duisterestraat in Doornenburg

DOORNENBURG 9 november 2012

DOORNENBURG 9 november 2012

Door de vervanging en reconstructie van de riolering in Doornenburg zijn diverse werken in uitvoering.

In verband met de bereikbaarheid worden de werkzaamheden in delen uitgevoerd.

Op maandag 12 november wordt gestart met de werkzaamheden in de Duisterestraat.

 

De kruising Pannerdenseweg – Duisterestraat is inmiddels weer open voor verkeer en de werkzaamheden in de Blauwe Hoek worden binnenkort afgerond.

In de Duisterestraat, tussen de Rijnstraat en de Langerakstraat en in de Rijnstraat tussen de Duisterestraat en de Zwarte Hofstraat, wordt de bestaande riolering deels vervangen en een hemelwaterriool aangelegd. Na aanleg van de riolering wordt de verharding hersteld.

 

De bedoeling is om de werkzaamheden vóór de kerstdagen af te ronden, behalve het aanbrengen van de asfaltdeklaag. Het aanbrengen van deze asfaltdeklaag kan alleen als het buiten warm genoeg is. Naar verwachting wordt deze dan ook in het voorjaar van 2013 definitief aangebracht.

Gedurende de wintermaanden zal de Duisterestraat normaal en veilig berijdbaar zijn op de asfaltonderlagen.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Duisterestraat binnen het werkgebied afgesloten voor verkeer. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de omliggende wegen. Voor doorgaand verkeer worden omleidingsroutes ingesteld.

 

Omleiding Duisterestraat

De busroute wordt verlegd naar de route zoals deze ook toegepast is bij de afsluiting van de Pannerdenseweg.

 

Omleiding busroute

 

Vragen
Mocht u vragen hebben over de uitvoering van de werken dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente Lingewaard, de heer Hans van Ottele, te bereiken op tel. 06 – 531 746 57 of het Klant Contact Centrum van de gemeente, te bereiken op tel. 026 – 326 0111.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen