Vierdaagse en Vriendenloterij sparen voor 100e editie

Foto:

Met als doel de deelnemersbijdrage voor de komende Vierdaagsen zo laag mogelijk te houden, zijn Stichting DE 4DAAGSE en de VriendenLoterij  een campagne begonnen voor de verkoop van loten.

In een persoonlijke brief per e-mail aan alle 46.000 wandelaars die staan ingeschreven voor de 97ste Vierdaagse doet voorzitter/marsleider Johan Willemstein een oproep de Vierdaagse te steunen door loten van de VriendenLoterij te kopen.

De voorbereidingen op de feestelijke 100ste editie van de Vierdaagse in 2016 zijn al aan de gang. De Vierdaagse wil niet dat de extra kosten voor de feestelijkheden alleen voor rekening komen van de deelnemers. De VriendenLoterij biedt uitkomst door 50% van de opbrengst van de loten die via de Vierdaagse verkocht worden, te bestemmen voor de Vierdaagse.

De oproep aan de ingeschreven wandelaars is de eerste stap in de campagne die Vierdaagse en VriendenLoterij samen voeren. Ook de Vierdaagsefans onder het publiek worden opgeroepen de voor de Vierdaagse geoormerkte loten van de VriendenLoterij te kopen.

Wie voor 22 juni gaat meespelen in de Vierdaagse-VriendenLoterij ontvangt gratis het exclusieve Vierdaagse T-shirt. Meespelen kan via www.vriendenloterij.nl/vierdaagse waar ook uitvoerige informatie over de campagne te vinden is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen