Kom naar Straatspeeldag in Huissen

Dit jaar wordt op woensdag 12 juni alweer voor de 9e keer de Straatspeeldag in Huissen georganiseerd. Er worden ongeveer 2000 bezoekers verwacht, daarmee is het met recht de grootste Straatspeeldag van Nederland. Straatspeeldag in Huissen begint om 13.15 uur.

Het doel van de Nationale Straatspeeldag is het bieden van een mogelijkheid voor kinderen om één dag per jaar geheel verkeersveilig buiten te kunnen spelen. Straten kunnen hiertoe voor één dag voor al het verkeer worden afgesloten. De Straatspeeldag is vooral een grandioos buitenspeel-kinderfeest, maar ook een moment voor het onder de aandacht brengen van mogelijke knelpunten op het gebied van de verkeersveiligheid binnen de eigen Gemeente.

Programma

Het HOOFDTHEMA voor dit jaar is ‘Circus’. Dit thema wordt vol enthousiasme volledig verzorgd door Circus Poehaa uit Arnhem. Zij laten bezoekers kennis maken met de kunst van ‘het circus’. Er kan actief deelgenomen worden aan de workshops en de kinderen verzorgen zelf een spetterend optreden. Alles onder de bezielende leiding van Circus Poehaa (www.circuspoehaa.nl).

Overige andere onderdelen:

  • total hair make over;
  • een afwisselend podium programma van muziek, dans en circus optredens; 
  • toon je muzikale talent bij De Volharding;
  • kom spelen bij de Speel-o-theek; 
  • buttons maken bij Chimpie Champ;
  • workshops van Atelier4akker;
  • en……………..de Double Airborne slide! 

Natuurlijk komt er nog veel meer, maar daarvoor moet je toch écht zelf naar de Straatspeeldag komen.

Waar moet ik zijn?

Hierna ziet u de plattegronden van de evenemententerreinen op het Raadhuisplein en Aloysiusplein. Zo hebt u een goed overzicht welke spelonderdelen waar komen te staan om alvast in de feestlijke en sportieve stemming te komen.

qwnnt4h58ob1lm9dbuqk7p584

n75a194jcrqx502hdwnvemzsd

Horecaplein
voor de ouders en begeleiders is er een gezellig ‘horecaplein’ ingericht waar iedereen tegen evenementenkorting een kopje koffie of thee kan kopen. Geniet op het sfeervolle terras van een  uitgebreid podiumprogramma met diverse muzikale en sportieve demonstraties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen