Het Geluk van Lingewaard! Nog twee weken te gaan! Creëer je eigen Geluk! 

Foto:

Nog veertien dagen…..om  alle boegbeelden te bekijken! Rij met de fiets nog eens op een mooie zomeravond over de dijken van Lingewaard.  De boegbeelden staan er nog tot 14 juli!  Maar dat is nog niet alles, er zijn nog diverse activiteiten tot 14 juli in Lingewaard! Ben je al in de loods van DLG in de Gendtse polder geweest? Leg daar jouw geluk op creatieve wijze vast en creëer je eigen Geluk! Of ben jij misschien degene die het meest inspirerende ontwerp voor een Baken in Gendt bedenkt? Kijk voor meer informatie hierover op www.hetgelukvanlingewaard.nl. 

Kunstroute
Heb je geen tijd gehad tijdens de kunstroute dagen de ateliers te bezoeken? Kijk dan via de contactinformatie in de brochure wanneer de reguliere openingsmomenten van de ateliers zijn!

Expositie
In de hal van het gemeentekantoor is tot eind juli de expositie  te zien met een dwarsdoorsnede van wat er in Lingewaard te zien is tot 14 juli. Daarnaast kunt u het boegbeeld wat Marjo Wiltingh maakte voor de stichting Honderdmorgen bewonderen en enkele elementen uit de expositie Klei en klank, die nog een tijdje in Fort Pannerden  te zien is.  Door jouw meest bijzondere Gelukswens of -moment op te hangen op een van de Gelukswanden  op verschillende plaatsen, en ook in het gemeentekantoor, maak je kans op drie maanden het boegbeeld in huis!

Kortom zie o.a. de brochure of website voor een overzicht van activiteiten; er is nog genoeg Geluk te zien de komende weken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen