4Daagse Follow Me app voor deelnemers en supporters

Foto:

De 4Daagse Follow Me app is de officiële applicatie van de Stichting Vierdaagsefeesten en politie. De app is bedoeld voor deelnemers en supporters (zowel langs de route als thuis) van de Vierdaagse 2013 en maakt o.a. gebruik van het Vierdaagse registratie systeem. Deze app is gratis en te gebruiken voor mensen met en zonder ChampionChip.

Voor deelnemers

De app toont voor de lopers de verwachte aankomsttijd, de afstand tot de finish, de gemiddelde snelheid en ook de afstand tot het eerstvolgende medische verzorgingspost , toiletten en verswaterpunten. Ook de start- en finishscan worden in de app getoond. Maak je gebruik van een geregistreerde chip dan worden ook de meetpunten op de route in de app getoond.
De app werkt op basis van je registratienummer (dus waar gevraagd wordt naar ‘loopnummer’ of ‘deelnamenummer’ vul je je registratienummer in).

Overige functies

Ook is er in deze app informatie over podia en optredende artiesten, EHBO-posten, busstations, fietsenstallingen, politieposten, routeplanner, plattegronden, belangrijke telefoonnummers en een druktemeter verwerkt. Daarnaast zijn er livestream twitteraccounts van de organisatie, gemeente en politie.

Hoe werkt de druktemeter?

Iedereen die de app gedownload heeft, is te zien op een kaart. Op plekken waar het te druk is kan de politie u vooral in de preventieve sfeer informeren over de drukte. Ook bij calamiteiten kan de druktemeter actief worden ingezet.

En de privacy?

Bij het installeren van de app wordt akkoord gevraagd voor het delen van locatiegegevens. Deze gegevens worden door de politie anoniem verzameld en gebruikt. De app wordt alleen gebruikt tijdens de Vierdaagsefeesten, daarna heeft de app geen toegang meer tot de smartphonegegevens.

Download

Deze gloednieuwe app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play en te gebruiken vanaf dinsdag 16 juli 2013.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met [email protected] of via twitter op @4DFollowMe

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen