Blaren prikken en voetverzorging bij E.H.B.O. verenigingen in Lingewaard

Foto:

De E.H.B.O. verenigingen van de Gemeente Lingewaard zijn ook dit jaar weer actief tijdens de vierdaagse van Nijmegen. Lopers die blaren en of voetverzorging nodig hebben kunnen terecht bij de volgende verenigingen Neemt u wel zelf een handdoek mee in verband met hygiëne.

E.H.B.O. Lingewaard St. Lucas in Doornenburg
Dinsdag tot en met donderdag vanaf 18.00 tot 20.00 uur blarenprikken en voetverzorging. Het blarenprikken is bij tandarts Geurts aan de Sint Maartenstraat. De voetverzorging is bij Fysio/Therapie en Podokinesiologie aan de Sint Maartenstraat in Doornenburg bij de heer Vetsuypens. Beide ingang tegen over de ingang van de RK Kerk. Kosten vrijwillige bijdrage.

E.H.B.O. vereniging Gannita in Gendt
Maandag vanaf 18.00 uur preventief afplakken en lichte massage. Dinsdag tot en met donderdag vanaf 18.00 uur prikken en voetverzorging. Dit is bij Fysiotherapie Gendt aan de Markt 5 in Gendt (naast café De Klok). Kosten vrijwillige bijdrage.

E.H.B.O. vereniging Bemmel-Haalderen in Bemmel
Dinsdag tot en met donderdag vanaf 18.00 tot 21.00 uur prikken en voetverzorging/massage. Dit is bij Fysiotherapie en Haptonomie praktijk de Loods in Bemmel aan de Dorpsstraat 30 in Bemmel. Kosten per behandeling vier euro.

E.H.B.O. vereniging Huissen
Maandag preventief afplakken van 16.00 tot 19.00 uur. Dinsdag tot en met donderdag vanaf 15.30 tot 21.00 uur prikken en voetverzorging door masseurs. Locatie is Basisschool De Abacus, van Voorststraat 21 in Huissen (ingang van Gelrestraat). Informatie verkrijgbaar bij Nelly Liskaljet secretariaat EHBO vereniging Huissen. Mobiel (06) 50 41 36 31.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen