Start met Proeflessen bij Stedelijke Muziekvereniging Huissen

Foto:

De Stedelijke Muziekvereniging Huissen zoekt versterking van haar orkest en slagwerk ensemble. Speel je al een blaas instrument of slagwerk en heb je interesse om dat bij de Stedelijke te doen, dan ben je welkom om eens te komen kijken en luisteren op een repetitie avond van het orkest of van het slagwerk ensemble. Kom gerust binnen. Je bent van harte welkom.

De repetitie van het orkest is op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur; die van het slagwerk ensemble op vrijdag avond van 20.00 – 21.30 uur. Alle activiteiten van de Stedelijke zijn in Muziekgebouw Het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen.

Wil je wel iets leren spelen, maar heb nog geen idee of je trompet, saxofoon, fluit, trombone of slagwerk leuk vindt om te doen, geef je dan op om deel te nemen aan 3 gratis proeflessen. Je kunt dan de instrumenten uit proberen. Zit je in groep 5, 6 of hoger, dan kun je je daar voor aanmelden.

Aanmelden kan via Sjors Creatief, waarvan je het boekje binnenkort via de school krijgt, maar het kan nu ook al rechtstreeks bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen. 

Aanmelden of meer weten van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen?

Neem contact op via 06 – 13865492, via e-mail of kijk voor meer informatie op www.stedelijkemuziekhuissen.nl

Foto: Cor Neijenhuis

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen